Seks nye ansættelser hos Momondo

Henrik Hansen, Cosmin Ciprian Caraba, Egle Mockeviciute, Nicolai Nordstrøm Nielsen, Jeanifer Brekling og Tim Marschall er de seks nye ansatte hos Momondo.

Momondo har ansat seks nye medarbejdere.

Henrik Hansen er startet som nordisk regional strategy manager. Han skal arbejde med brandejerskab i norden med fokus på at identificere nye forretningsmuligheder og skabe den bedst mulige kundeoplevelse.

Henrik Hansen kommer fra en tidligere stilling som commercial country lead hos Betfair Danmark.

Han er uddannet MA i Sport og Event Management fra London Metropolitan University.


Henrik Hansen.

 

Cosmin Ciprian Caraba er ansat som product manager. Her har han ansvaret for at optimere og skræddersy brugeroplevelsen, så den passer til den enkeltes behov.

Han har arbejdet i rejseindustrien i 10 år, og senest har han været ansat som product owner i et online rejsebureau.


Cosmin Ciprian Caraba.

 

Egle Mockeviciute er ny account executive for EMEA-regionen. Hun varetager kontakten til fly- og rejseudbyderne, som Momondo samarbejder med.

Egle Mockeviciute har tidligere arbejdet som PR-manager i en dansk startup virksomhed, hvor hun havde ansvaret for presse og projektledelse samt brugeroplevelsen.

Hun er uddannet MSc i Social Science, Organisational Innovation and Entrepreneurship.


Egle Mockeviciute.

 

Nicolai Nordstrøm Nielsen er startet som frontend software engineer. Her har han ansvaret for opdatering og vedligeholdelse af momondos flyprodukt.

Nicolai Nordstrøm Nielsen kommer fra en stilling som frontend developer og lead AEM specialist hos Vertic, hvor hans primære opgaver var udvikling af frontend-kode på kundernes hjemmesider.

Han har en AP grad i Kommunikation og Multimediedesign.


Nicolai Nordstrøm Nielsen.

 

Jeanifer Brekling er ansat som campaign copywriter og skal primært arbejde med konceptudvikling og tekstproduktion.

Jeanifer Brekling har tidligere arbejdet som in-house tekstforfatter i en større dansk virksomhed og har en baggrund i journalistik.

Hun er uddannet BA, Major i Print Journalism og Minor i English fra University of Alaska Fairbanks.


Jeanifer Brekling.

 

Tim Marschall er startet som software engineer, hvor han beskæftiger sig med udbygningen af momondos flyprodukt. Han fokuserer især på at gøre Momondos tjenester mere tilgængelige for brugerne.

Tim Marschall kommer fra en stilling som software engineer hos Kayak.

Tim er uddannet i interaktiv medie- og spiludvikling fra Worcester Polytechnic Institute med særlig erfaring i user experience design.


Tim Marschall.