Spar Nord opruster på kommunikation

En TV 2 journalist og en pr-konsulent er ansat til hovedsædet i Aalborg.

Spar Nord har i forbindelse med etablering af en ny kommunikationsafdeling i hovedsædet i Aalborg styrket kommunikationsbemandingen med tidligere TV 2-journalist Anne Christensen og tidligere PR-konsulent Leif Lind Simonsen.

Den nye kommunikationsafdeling skal fremover sikre Spar Nord en mere markant tilstedeværelse i pressen samt over for kunder, aktionærer og medarbejdere, og det skal være med til at understøtte Spar Nords fortsatte opbygning af en national profil.

Anne Christensen, 27, tiltræder en nyoprettet stilling som journalist i Spar Nord og skal blandt andet være med til at introducere tv som ny kommunikationsplatform i banken med udgangspunkt i et nyopført tv-studie i Spar Nords hovedsæde i Aalborg.

Anne Christensen er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i Århus med en praktikperiode hos Nordjyske Medier og har arbejdet som nyhedsjournalist på TV 2’s redaktion i København siden 2007.

Leif Lind Simonsen, 29, tiltræder en nyoprettet stilling som PR-chef i Spar Nord og får ansvaret for at opbygge og vedligeholde Spar Nords relationer til pressen såvel centralt som i Spar Nords lokale banker.

Leif Lind Simonsen er uddannet cand.mag.kom. fra Aalborg Universitet og kommer fra en stilling som PR-konsulent i Aalborg-baserede Lange PR.

Om Spar Nord

Med 275.000 kunder og mere end 1.500 medarbejdere er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. Siden 2002 har Spar Nord åbnet 18 nye lokale banker og overtaget ni filialer fra andre pengeinstitutter, og i dag har Spar Nord i alt 77 lokale banker fordelt over hele landet.