PR-profiler starter nyt bureau

De to frontpersoner i teleselskabets 3’s presseafdeling, pressechef Thilde Danielsen og seniorrådgiver Lotus Ankjær Hedebroe, har opsagt deres stillinger og starter nyt PR- og kommunikationsbureau.

Expose PR & Communications hedder det nye bureau, der skal rådgive virksomheder og organisationer til at få relevante budskaber ud i medierne såvel som på de sociale medier.

Stifterne bag bureauet er Thilde Danielsen og Lotus Ankjær Hedebroe, der indtil den 31. december 2018 udgjorde teleselskabets 3’s presseafdeling. Expose PR & Communications er specialiseret inden for proaktiv PR, krisehåndtering, budskabs- og medietræning samt intern kommunikation.

Thilde Danielsen har en baggrund som journalist ved både TV2 og DR. Hun har indtil for nylig været pressechef hos teleselskabet 3.Lotus Ankjær Hedebroe er uddannet i kommunikation og har før sin funktion som seniorrådgiver hos 3, været den danske PR-manager for streamingtjenesten Viaplay.

Begge stiftere af Expose PR & Communications har bureau-erfaring inden for PR-verdenen og har arbejdet sammen med nogle af landets største virksomheder og NGO’er.

De to stiftere har et udbredt kendskab til kommunikation inden for corporate, tech, sundhed og livsstil.