Steen Halbye er blevet venturekapitalist

“Jeg kan godt lide at lære, så det er fantastisk at kunne få lov til at skifte branche,” siger Steen Halbye, der nu er partner i en venturekapitalfond.

Bureauet hedder fortsat Halbye Kaag JWT, men med-stifteren Steen Halbye er videre – og det er netop hans iværksætter-erfaring fra først TMP (i dag OMD) og siden Halbye Kaag, der har gjort ham interesant for venturekapitalfoden Seed Capital.

Berlingske Business omtaler i dag, at det dels er Steen Halbyes erfaring med at etablere virksomheder, dels han indsigt i cleantech-branchen, der fik Seed Capital til at kontakte Steen Halbye. Samtidig har reklamemanden – med et blik på listen over de største formuer i reklamebranchen – også bevist sit værd med en 6. plads og en formue på 54,6 mio. kr.

Steen Halbye stiftede sidste år virksomheden Varme og Viden, der rådgiver og installerer klimavenlige varmesystemer, og grunden til, at han nu kan kalde sig venturekapitalist, er den større bredde i arbejdsopgaverne – herunder energibesparelser, energiproduktion, materialeoptimering og minimering af miljøpåvirkning.