STV Production investerer i produktionsstyring

STV Production har forstærket sin økonomiske- og produktionsmæssige profil med tre personer.

“STV Production er vokset meget og hurtigt gennem de sidste fire år med en lang række nye produktioner i Danmark og etablering af nye selskaber i Sverige og Norge. Denne udvikling er sket i et presset marked, hvor der fra broadcasterne ikke alene er fokus på det gode program, men også på produktionssikkerhed, produktionsøkonomi og alternative finansieringsformer. Som resultat heraf har vi valgt at styrke den produktionsmæssige og økonomiske styring,” siger Niels Severin, adm. direktør i STV Production.

Styrkelsen er sket med to udnævnelser og en nyansættelse.

Ulrik Appel er ny produktionsdirektør med ansvar for al udlejning af STV Productions teknik og postproduktion i Danmark Sverige og Norge. Samtidig er Ulrik produktionsansvarlig for søster-produktionsselskaber To The Moon AB i Stockholm og To the Moon AS i Oslo.

Ulrik har været ansat i STV Production siden 2006.

Kent Pedersen er ny økonomidirektør. Kent samler STV Productions og dets datteselskaber i Sverige og Norge i en samlet økonomifunktion på Laplandsgade i København, hvor de tidligere lå i STV Holding i Odense.

Kent har været ansat siden 1. februar 2010 og kom fra en stilling som økonomidirektør i Metronome Production.

Molly Plank er ny produktionschef. Hun har produktions-ansvar for alle STV Productions igangværende danske produktioner.

Molly har været ansat siden august 2009 og kom fra en stilling som executive produktionsleder i Strix Television.