Tidligere Nokia leder til Milestone Systems

Lars Gudbrandsson skal stå i spidsen for positioneringen og lanceringen af Milestone Systems produkter og produktstrategi.

Danske Milestone Systems har ansat den 35-årige Lars Gudbrandsson som ny Head of Product Management på hovedkontoret i Brøndby.

Inden Lars Gudbrandsson kom til Milestone, var han i en årrække ansat hos Nokia som bl.a. Global Product Management Leader, Director, Sales & Product Marketing samt Director, Public Affairs.

Med 120 arbejdsrejsedage uden for Danmark om året samt arbejde og studier i Storbritannien og USA har Lars Gudbrandsson bagagen fuld af internationale erfaringer.

De erfaringer kommer han til at drage fuld nytte af i sit nye job, hvor han skal være ansvarlig for positioneringen og lanceringen af Milestones produkter og produktstrategi samt lede et team af specialiserede produktchefer, som til daglig arbejder med Milestones XProtect Video Management Software-produkter.

“Lars har en meget stærk international profil, og det er et plus for Milestone, som har en klar ambition om fortsat vækst – især uden for Danmarks grænser. Og med Lars’ årelange erfaringer med salg og marketing af it og teknologi, er vi overbeviste om, at Lars og hans team vil gøre en stor forskel, når det kommer til vores software-produkter,” siger administrerende direktør Lars Thinggaard, Milestone Systems.

Om Milestone Systems

Milestone Systems er producent af åben platform software til IP-baseret videoovervågning. Dagbladet Børsen har for sjette gang kåret Milestone som Gazelle-virksomhed, ligesom firmaet er blevet dekoreret med Kong Frederik den Niendes Hæderspris for sin eksportindsats.

Milestone XProtect software supporterer netværkskameraer og standard it-hardware med muligheder for integration med andre systemer som adgangskontrol, transaktioner i detailhandelen og analytics.

Milestone har autoriserede partnere i mere end 100 lande, blev stiftet i 1998 og har hovedsæde i Danmark. Læs mere på www.milestonesys.com/dk.