Tidligere reklamebureau-ejer bliver 60 år

Erik Løwe, tidligere ejer af Coming 2 Reklame i Næstved, bliver 60 den 7. december.

Erik Løwe, der fylder 60 år den 7. december, er kendt for altid at have humoren som sin faste partner.

Samtidig har han altid sat principper om høj moral, seriøsitet og kvalitet højt i sin mangeårige reklamearbejde, der har ført ham vidt omkring i branchen.

Efter cand.merc-studiet i afsætningsøkonomi arbejdede han hos 3M, Dyrup & Co og Louis Poulsen.

I 1981 startede han sit eget reklamebureau i Næstved under navnet Coming 2 Reklame på Axeltorvet.

I 1985 flyttede bureauet til patricierejendommen “Herlufshøj” i Herlufsholm, hvor bureauet ændrede navn til Løwe & Co. Reklamebureau.

Efter et par år med domicil på Banegårdspladsen i Næstved arbejder han nu som konsulent med kommunikation og markedsføring og strategisk sparring. Her har han blandt andet betjent store kunder i lokalområdet og udenbys.

Erik Løwe har desuden i en periode været etableringsvejleder under Erhvervsfremme Styrelsen i Storstrøms Amt, ligesom han i mange år har været censor på en lang række design- og økonomiuddannelser over hele landet.

I dag er han bestyrelsesformand i leasingfirmaet P.H. Finans ApS og Peer Honoré A/S og har igennem årene ligeledes besat en lang række andre bestyrelsesposter i erhvervslivet.

Fritiden går bl.a. med kokkekurser i ind- og udland, ligesom storbyrejser og besøg i ferielejligheden på Bornholm ofte står på programmet.

Dagen fejres under private former med børnene Sarah og Frederik.