To nye chefer til Aller Medias innovationsafdeling

Rune Bendixen er ansat som kreativ chef og Jan Krog Henningsen er udviklingschef

For at styrke mediekoncernens arbejde med at skabe og udvikle nye indtægtsområder i det udfordrende mediemarked er har Aller Medier ansat Rune Bendixen som kreativ chef og Jan Krog Henningsen som udviklingschef i Innovationsafdeling.

Aller Medias innovationsstrategi omfatter en årlig idégenerering på 250 nye initiativer hvoraf 50 skal videreudvikles og implementeres omkring kerneforretningen og yderligere en god håndfuld skal skabe ny forretning inden for de medienære områder.

“Vi er målrettet gået efter to profiler som Rune og Jan, der har en stærk entreprenørånd og mange års erfaring indenfor medie- og it-relaterede brancher. De er stærke på internationale tendenser og har den nødvendige erfaring til at vurdere forretningspotentialet i nye projekter. Dertil har de begge to haft personlig succes med at skabe god forretning ud af egne ideer,” fortæller Pernille Aalund.

Rune Bendixen, 47, har været i den kreative del af den internationale underholdningsindustri, reklamebranche og it-branche i mere end 25 år.

Rune har været bosat i USA, og har som musiker haft flere nr. 1 hits på de amerikanske og europæiske hitlister og produceret for nogle af verdens største pop- og rockstjerner.

Inden for tv-verdenen har Rune været med til at opbygge den danske afdeling af produktionsselskabet BLU/Freemantle og har udviklet en lang række kendte tv-formater.

Desuden har han stået bag flere spillefilm for Disney, UIP og Universal. Senest har han udviklet e-learningkoncepter for en række af Danmarks største virksomheder og vundet verdens største pris for virtuelle universer, Bersin Award.

Jan Krog Henningsen, 43, er diplomuddannet projektleder med speciale i opbygning af projektorganisering, og har i mere end 20 år arbejdet med projekt- og organisationsudvikling.

Jan har opbygget og drevet tre virksomheder inden for film-/tv-branchen og webbranchen, hvor han bl.a. har lavet teknologiske løsninger for Nordisk Film, Politikens Hus og Aller Media.

I 2012 vandt han af landets største innovationspriser Venture Cup Idea Competition, og har redigeret Jakob Bøtters anmelderroste bog om social kapital, “NQ”.