To nye direktører i Infomedias ledelse

Infomedia ansætter ny direktør for Analyse & Rådgivning samt udnævner ny kommerciel direktør.

Colin Kiehl-Jensen, 39, kommer fra Mediacom, hvor han var chef for Insight/Analysesom ny direktør for Analyse & Rådgivning. Tidligere har han været ansat hos Carat.

Colin Kiehl-Jensen skal lede og videreudvikle analyseområdet hos Infomedia med det formål at trække rådgivningen endnu tættere på kundernes marketing- og kommunikationsverden.

”Infomedia har den seneste periode gennemført en strategiproces til nytænkning af området. Slutproduktet er en plan, der indebærer en tættere og mere rådgivningsbaseret dialog med vores kunder. Jeg kommer fra en branche, hvor vi netop har lykkes med denne omstilling over de sidste 5-7 år, og vil derfor bidrage med implementering og integration af den tilgang i afdelingen og huset til gavn for vores kunder”, siger Colin Kiehl-Jensen i en pressemeddelelse.

Den nye kommercielle direktør eller Chief Commercial Officer, som det kaldes hos Infomedia, er Steen Rath, 41.

Steen Rath har været ansat hos Infomedia siden foråretl 2011 som Head of Strategic Clients, hvor han har stået i spidsen for partnerstrategi og relationssalg til større, strategiske kunder og samarbejdspartnere, nationalt som internationalt.

Tidligere har han været kommerciel direktør i FRR (Dansk Revisorforening) samt arbejdet med partner- og relationssalg som business development manager i G4S Security Services A/S.

Steen har en HD i Afsætningsøkonomi fra CBS, samt en Executive MBA fra SIMI.

Colin Kiehl-Jensen og Steen Rath indtræder samtidig i Infomedias ledergruppe.