To nynasættelser i Infopaq

Desuden er der sket tre udnævnelser.

Analyse- og konsulent-virksomheden Infopaq har ansat to nye medarbejdere.

Carsten Juul (40) er ansat som Project Manager i Infopaq International, hvor han skal arbejde med marketing internationalt. Carsten Juul er uddannet HD (afsætning) og kommer senest fra en stilling som marketingchef i Lån & Spar Bank og har haft tilsvarende stillinger i bl.a. Crédit Agricole Consumer Finance samt Monster.com.

Alan Malligsen (29) er ansat i Infopaq Danmark som Senior Account Manager. Alan er cand.mag. og kommer senest fra en stilling som seniorkonsulent hos Infomedia. Før dette var Alan kommunikations­konsulent hos Cision. Alan vil især have fokus på at etablere nye kunderelationer. I fritiden læser Alan HD (afsætning) og er aktiv i Københavns BMX Klub, hvor han er med til at arrangere VM i 2011.

Infopaq har desuden foretaget tre udnævnelser.

Niels Bache Larsen (44) er per 1. april udnævnt til produktionschef. Han har hidtil været redaktionschef og vil også fortsat have ansvaret for den danske redaktion. Niels er uddannet cand.mag. og har været hos Infopaq i ni år. Siden 2005 har han været en del af ledergruppen i Infopaq Danmark.

Andreas Børresen (34) er per 1. april udnævnt til senior­konsulent med fokus på salg og rådgivning om analyseløsninger og sociale medier. Andreas skal styrke arbejdet med at sælge komplekse medieanalyse­løsninger. Andreas Børresen er kommunikationsuddannet fra RUC og CBS og har arbejdet med medieanalyse siden 2004.

Tone Holm er per 1. april udnævnt til Senior Account Manager. Tone arbejder med salg og rådgivning af eksisterende og nye kunder med fokus på større kunder. Tone har med en PR-baggrund fra RUC flere års erfaring fra kommunikationsbranchen med ansættelser i bl.a. Cision, Infomedia og Infopaq.