To studieværter og en rådgiver for Helge Sander til Jøp, Ove & Myrthu

Jøp, Ove & Myrthu opgraderer på strategisk kommunikation og medietræning

Jøp, Ove & Myrthu har per 1. august ansat Christian Lemvigh Poulsen (36) som kommunikationsrådgiver. Han kommer fra en stilling som vært og reporter på TV 2 News og TV 2 Nyhederne, og skal i Jøp, Ove & Myrthu bl.a. være en del af medietrænings-teamet samt udøve øvrig strategisk rådgivning, herunder om intern kommunikation.

Christian Lemvigh Poulsen er uddannet cand.scient.pol. og indledte sin karriere som embedsmand i hhv. Beskæftigelsesministeriet og Indenrigs- og Sundhedsministeriet.

Christian Lemvigh Poulsen har igennem de seneste knap fire år været ansat på TV 2 News, og han har oparbejdet et stort netværk i medierne, i det politiske miljø samt ikke mindst i landets største virksomheder.

 


Niels Hovmand

Ligeledes pr. 1. august er Niels Hovmand (34) ansat som kommunikationsrådgiver. Niels Hovmand skal rådgive om bl.a. strategisk kommunikation og public affairs.

Niels Hovmand har i flere år beskæftiget sig i krydsfeltet kommunikation og politik, såvel i statsadministrationen som i organisationsverdenen, de seneste knap fire år som kommunikationschef og særlig rådgiver for tidligere videnskabsminister Helge Sander.

Niels Hovmand var før dette erhvervspolitisk chef i Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) og chefkonsulent i Dansk Handel & Service (nu Dansk Erhverv). Niels Hovmand er uddannet cand.scient. pol fra Københavns Universitet og har en mastergrad (Master of Arts) i international relations fra New York University.

 

Synne Garff

Også Synne Garff (42) er 1. august ansat som kommunikationsrådgiver. Synne Garff skal rådgive private og offentlige kunder om strategisk kommunikation – herunder bl.a. med fokus på sundhed og forebyggelse.

Synne Garff har en fortid som studievært, reporter og redaktionssekretær på TV-sporten (DR), Go’ Morgen Danmark (TV2) samt på DR2, lige som hun har været informationschef på portalen Sundhed Danmark.

Siden 2002 har hun drevet selvstændig kommunikations- og forfattervirksomhed, og har skrevet fx børnebogen De Mindstes Bibel samt kriminalromanen Lystens Labyrint om prostitutionens underverden.

Synne Garff er Cand. phil. i italiensk fra Københavns Universitet med speciale i den italienske efterretningsorganisation Gladio.