To x 20 års kontakterfaring til Scanad

Med Anette Grothe og Jens-Ole Nielsen som nye kontaktchefer styrker Scanad sin strategiske profil.

Med ansættelsen af Anette Grothe og Jens-Ole Nielsen er Scanad gået målrettet efter rutinerede kontaktfolk med markedsindsigt og forretningsforståelse.

Anette Grothe kommer fra en tilsvarende stilling hos 727 communication, og Jens-Ole Nielsen har senest været kontaktdirektør hos Ib & Co i Ikast.

Anette Grothe har 19 års erfaring med strategisk udvikling inden for livsstil, interiør og food. Hun har et indgående kendskab til food-området – og har i den sammenhæng været involveret i en række integrerede kampagner for bl.a. Arla Foodservice, Schulstad, Lantmännen Unibake og Danpo.

Hos Scanad skal Anette Grothe være med til at styrke udviklingen på livsstil og food – og får samtidig det daglige ansvar for bureauets fødevarekunder, herunder Fiskebranchen som bureauet vandt i 2010.

Jens-Ole Nielsen

Jens-Ole Nielsen får som kontaktchef til opgave at tage styringen på Scanads nye B2B-kompetencer, især inden for industri- og byggesektoren.

Jens-Ole Nielsen har 20 års erfaring med marketing, kommunikation og forretningsudvikling for danske og internationale virksomheder – bl.a. Danfoss, Wavin og Turbovent Industries. I den forbindelse har han også et stort arbejde med certificeringer, standarder og kvalitetssikring bag sig – bl.a. for Nordic Poly Mark.