Torsten Jansen er nyt bestyrelsesmedlem i Kvantum Copenhagen

Journalist, diplomat og strategisk rådgiver. Det er en multifacetteret herre, Kvantum Copenhagen får ombord, når Torsten Stiig Jansen indtræder i bureauets bestyrelse. 

Torsten Stiig Jansen, 56, har haft en lang og glorværdig journalistkarriere som udlandschef, korrespondent og studievært, ligesom han har været diplomat på den danske ambassade i Washington.

Disse dage er han associeret partner i LEAD Agency, hvor han har rådgivet og rådgiver store virksomheder som Vestas, Tesla, Roche, Facebook, Huawei og Lockheed Martin, samtidig med at han optræder som kommentator og USA-ekspert på bl.a. TV2 NEWS. 

Torsten Jansen ser frem til samarbejdet. ”Jeg er stolt over at træde ind i bestyrelsen for Kvantum Copenhagen. Digital marketing er et område i kraftig vækst, og Kvantum har opnået en solid position i markedet ved hjælp af stærke værdier og visioner for fremtiden. Jeg glæder mig til at bidrage med mine kompetencer og erfaring, så eksperterne i Kvantum har de bedst mulige betingelser for at skabe resultater for deres kunder”. 

Bestyrelsen består indtil videre af Torsten Stiig Janssen, Lars Møller, Rasmus Frølund Thomsen og Martin Jagd Graeser.