Tre nyansatte hos Copus

De tre nye medarbejdere er Bastian Grostøl, Frederik Barsøe og Nicolai Sabro Hansen.

PR-bureauet Copus har hentet tre nye medarbejdere. Alle tre er blevet hentet ind på fuld tid, og det betyder, at Copus i løbet af 2018 har fordoblet antallet af fuldtidsansatte.

Bastian Grostøl er indtrådt som associate director, lige under ledelsen. Han er tidligere PR-ansvarlig hos den danske tech-virksomhed Ideanote. Han har også tidligere været hos PR-bureauet RelationsPeople og har en kandidat i International Business Communication fra CBS.

Frederik Barsøe er også ny på holdet. Han har senest haft sin daglige gang hos Berlingske Media, hvor han har været tilknyttet B.T. under sin praktikperiode og efterfølgende som freelancer. Han er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Nicolai Sabro Hansen er tiltrådt som account director. Han kom fra en rolle som content manager for den danske fodboldapp Tonsser. Han har tidligere begået sig som freelance journalist og drev i en årrække ungdomsfodboldmediet D’ BOLD.

Alle tre er blevet hentet ind på fuld tid, og det betyder, at Copus i løbet af 2018 har fordoblet antallet af fuldtidsansatte.