TRIPLE LBi opruster med 3 senior folk

Siden august har TripleLBi ansat tre nye medarbejdere.

Ny Programme Director

Peter Tranberg skal arbejde med udvikling og optimering af nye og eksisterende kunders digitale univers. Gennem indsigter i markedet samt en forretningsstrategisk tilgang vil Peter få ansvaret for at hjælpe kunderne med at definere deres digitale strategi samt organisere eksekveringen af denne.

Peter kommer fra en stilling som Group Manager i Oticon, med ansvaret for virksomhedens digitale markedsføring. I Oticon stod han for udviklingen af interaktive salgsværktøjer, opbygning af webplatform, opbygning og ledelse af web-/interactive team samt konceptudvikling og projektledelse af globale profileringsprojekter.

Peter er netop ved at færdiggøre sin MBA fra Henley Business School.

Peter startede d. 15. september 2010.

Nyt Teknisk Lead:

TRIPLE LBi har ansat Theis Egeberg som Creative Technologist. Theis skal arbejde på tværs af store accounts, og med hovedvægten på IKEA.

Theis kommer fra GoViral hvor han har varetaget stillinger som CTO og QA Director siden firmaets begyndelse. Hans interesser og styrke er indenfor process-optimering, projektledelse og ikke mindst teknologi. Hans tekniske erfaring gør ham i stand til at lede meget komplicerede projekter fra start til slut.

Theis startede d. 1. august 2010.

Ny Creative Developer:

TRIPLE LBi har derudover ansat Noah Laux som Creative Developer i technology afdelingen.

Noah skal varetage udviklingen på én af husets nye store kunder.

Noah har tidligere arbejdet på MyMusic og BandBase platformene og mestrer alt lige fra HTML5, .Net og PHP.

 

Noah startede d. 11. oktober 2010