Webshopspecialister ansætter 10 nye medarbejdere

I IT-virksomheden Hedal Kruse Brohus A/S har man de seneste måneder sagt god dag til 5 nye programmører og 5 datamatikerpraktikanter.

De fem nye – alle mandlige – programmører er:

Bo Andersen, 33, der startede som softwarearkitekt den 1. juli.

Bo blev færdig som datamatiker fra IT- og Medieakademiet i Odense i 2003 og kommer fra en stilling som udvikler og leder for udviklingsafdelingen hos Calwin A/S.

 Kenneth Johnsen

Kenneth Johnsen, 38, som ligeledes mødte op den 1. juli, hvor han startede som programmør.

Kenneth er uddannet teknikumingeniør og kommer fra en stilling hos Rambøll Danmark A/S.

 Simon Lyder

Simon Lyder, 25, afsluttede uddannelsen som Civilingeniør i Robotteknologi fra Syddansk Universitet i Odense i foråret 2011 og startede som programmør hos Hedal Kruse Brohus A/S den 1. august.

 Lars Nellemann Nielsen

Lars Nellemann Nielsen, 26, fik også en programmørplads at sidde på den 1. august.

Lars er uddannet datamatiker fra Erhvervsakademiet Lillebælt og kommer fra en stilling som programmør hos Incaptiva A/S.

 Morten Røermose

Den sidstankomne blandt programmørerne, Morten Røermose, 30, har allerede været hos Hedal Kruse Brohus en måned, idet han kom den 1. september.

Morten er uddannet IT- og elektronikteknolog og kommer fra en stilling som udvikler hos Techhouse.dk.

Foruden de fem fastansatte programmører, sluttede sommerferien midt i august for fem nye datamatikerpraktikanter – der også består af lutter testosteron. De skal de næste 10 uger udgøre to praktikteams.

Det ene praktikteam, som består af Morten Knudsen, 35, Henrik Hansen, 28, og Jeppe Tornfeldt Sørensen, 27, kommer til at arbejde med mobiludvikling.

Mens det andet team, der udgøres af Lars Johansen, 22, og Brian Havmand, 25, har fået til opgave at udvikle et intranet til en eksisterende kunde.