Wilke henter direktør hos SAS Institute

Jim Nielsen bliver ny Commercial Director hos analyseinstituttet Wilke.

Jim Nielsen startede 1. september som Commercial Director hos Wilke og er samtidig indtrådt i direktionen.

Direktionen består nu foruden af Jim Nielsen, af CEO Brian Blomholt, Director Morten Schrøder, Director Jakob Fiellau.

Ansættelsen af Jim Nielsen sker fordi Wilke vil være kundernes foretrukne valg på strategisk rådgivning, som er forankret i dyb indsigt i kunder, markeder og konkurrencesituationer.

Jim Nielsen kommer fra en stilling som direktør i SAS Institute, hvor han også var medlem af direktionen.

Hos SAS Institute har han arbejdet målrettet med at flytte virksomhedens position på markedet ved at professionalisere de kommercielle aktiviteter. Det glæder han sig også til at gøre hos Wilke:

”Der er et udtalt behov blandt ledere om at få hjælp til at prioritere den relevante forretningsindsigt om eksempelvis kunder, brands, produkter og markedet. Samtidigt ser jeg også en tendens der går i retning af behov for hjælp til at aktivere den viden man får ved at medvirke til at drive transformationer og aktiviteter i den enkelte virksomhed. Her er Wilke godt positioneret fordi man har en høj faglighed, stor forretningsforståelse og et analytisk metodeapparat som er i en klasse for sig,  siger Jim Nielsen i en pressemeddelelse.

Jim Nielsen har en baggrund fra CBS og har suppleret sin uddannelse med ophold på INSEAD samt forskellige leadership forløb og deltager i såvel advisory board som bestyrelsesarbejde.