NetPeople fyrer fem kreative

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Det sker bl.a. som konsekvens af, at samarbejdet med Wibroe, Duckert & Partners er blevet tættere på specielt det kreative område.

People Group bureauet NetPeople har afskediget fem medarbejdere i den kreative afdeling, som hidtil har bestået af 12-13 mennesker.

“Kunderne, der bliver betjent af NetPeople, forventer, at de kreative kan arbejde på tværs af platforme, og samtidig arbejder vi tættere og tættere sammen med Wibroe, Duckert & Partners, hvor de digitale kompetencer styrkes. Derfor har vi foretaget en tilpasning”, siger adm. dir. Jannik Liedner, NetPeople.

Han tilføjer videre, at der selvfølgelig også er et økonomisk perspektiv.

“Det er ikke således, at vi har tabt en kunde. Men vi oplever en øget forsigtighed hos vores kunder, og så må vi også udvise den samme forsigtighed og sørge for at være så effektive som muligt”, siger Jannik Liedner.

Bureauet var før fyringerne på 30-35 mennesker, hvilket er udtryk for en markant vækst i de senere år – specielt på det, man kan kalde for ikke-Dell-relateret arbejde.

“For to år siden var der kun 10 mennesker på bureauet, der ikke arbejdede for Dell. Nu arbejder vi ikke mere for Dell, og selv efter tilpasningen er vi 25-30 stykker, så vi har oplevet en flot udvikling”, siger Jannik Liedner.

Ud over den kreative afdeling består NetPeople af tre andre afdelinger: kontakt, interface og systemudvikling.