NetPeople-kunder og medarbejdere flytter med til nyt bureau

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Netpeople-navnet bliver i People Group, der opretter en ny enhed, mens kunder og medarbejdere flytter til nyt bureau under ledelse af Jannik Liedner. DialoguePeople i gang med nyansættelser.

I går var det rygter, Bureaubiz omtalte – i dag er det fakta. People Group flytter ansvaret for NetPeople navnet ind under DialoguePeoples adm. dir., Morten Hershøj, og former en ny digital enhed, der skal tage sig af hele den digitale palette fra dialog til digital brand-aktivering.

Der er tæt samarbejde mellem DialoguePeople og Wibroe, Duckert & Partners, og det vil selvfølgelig fortsætte med det nye set-up.

Samtidig formes der et nyt bureau under navnet Lifted, som vil blive ejet og ledet af NetPeople’s hidtidige ledelse, Jannik Liedner og Jesper Kjær-Christensen.

Dette bureau vil fokusere på forretningsudvikling og e-handels-løsninger.

“Som udviklingen har været i People Group, er det en logisk beslutning, der er truffet, og det er sket helt udramatisk i tæt samspil med Jan Duckert og Bjarne Spellerberg,” siger Jannik Liedner og tilføjer:

“Vi kommer til at arbejde tæt sammen med People Group, men vi kommer også til at stå friere til at forfølge et område, hvor vi har set et vækstpotentiale.”

Lifted flytter ud af People Group’s lokaler og tager de rene NetPeople kunder med sig – samt de fleste af medarbejderne. Det drejer sig om 12-15 stykker.

Der er desuden sket et par enkelte fyringer.

Hos DialoguePeople overtager man dem, der har siddet med huskunderne, og er desuden i gang med en opgradering. Der er ansat 2 i denne uge, og yderligere 2-3 ventes ansat i løbet af en måned.

Morten Hershøj forventer at komme til at sidde med en stab på 14 medarbejdere.