Netværksbureau flytter ind hos People Group

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

De Allierede har hidtil holdt til i et fællesskab omkring et digitalt bureau. Nu skal det veltjenende bureau indgå i en ny konstellation.

De Allieredes nye lokaler er inden for gå-afstand – men det er en noget mere højtprofileret sammenhæng, som det netværksbaserede bureau nu skal bruge som udgangspunkt for sit virke.

Bureauet flytter fra en ejendom i Kronprinsessegade, hvor man sidder i et fællesskab omkring web-bureauet Frankly Web til People Groups ejendom på hjørnet af Vester Farimagsgade og H.C.Andersens Boulevard.

Her kommer man så ind i et miljø centreret om Wibroe, Duckert & Partners suppleret med Radio 24/7.

De Allierede er stiftet af Tina Ravn og Christian Nielsen på et koncept om at arbejde med en lille kerne og så sætte holdet fra opgave til opgave gennem free-lancere og andre bureauer.

Det har været en god ide – i hvert fald dømt på det seneste regnskab. Bureauet voksede markant og overskuddet voksede endnu mere.

Ud over Tina Ravn og Christian Nielsen rummer De Allierede også Eva Raffnsøe, og desuden flytter et par free-lance grafikere med, som arbejder sammen med De Allierede.

Det er ikke lykkedes at få kommentarer fra hverken De Allierede eller People Group, men så vidt Bureaubiz erfarer, så er der tanker om andet og mere end blot et adressefællesskab.

Nøgletal for De Allierede

  • Bruttoavance 6,0 mio. kr. +62,1 pct.
  • Lønandel 49,7 (56,1)
  • Resultat af primær drift +1,82 mio. kr. +115,6 pct.
  • Overskudsgrad 30,3 (22,8)

Bruttoavancen er estimeret af Bureaubiz