NORD DDB’s bestyrelse bliver kreativ

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Nord DDB har ændret i sin bestyrelse, så det er to kreative, der kommer i front.

NORD DDB i København ænder i sin bestyrelse, så kreativitet kommer i fokus. Det betyder, at formandsposten overtages af executive creative director Mikkel Jønsson, som samtidig er ny i bestyrelsen. Ind træder også creative director Tim Fremmich Andresen. Tidligere bestyrelsesformand Niclas Melin forbliver i bestyrelsen som menigt bestyrelsesmedlem, mens CEO Annette Piilgaard og Andreas Dahlqvist, CEO for Nord DDB i Sverige begge træder ud af bestyrelsen.

”Nord DDB udspringer ligesom de øvrige DDB-bureauer rundt om i verden fra en stærk tro på, at det er høj kreativitet, som skaber de største resultater for virksomheder. Derfor giver det rigtig god mening for os, at kreative kræfter får en større plads i bestyrelsen og driver bureauet endnu mere fremad”, siger Niclas Melin i en pressemeddelelse.

Forandringen skal også gøre det samlede tilbud til bureauets kunder bredere, fortæller den nye bestyrelsesformand Mikkel Jønsson:

”Når vi kigger mod Stockholm, er der en række services fra Nord DDB, som vi endnu ikke har fået implementeret i Danmark – services som vi ved har stor relevans for vores kunders forretning. Det bliver i høj grad den arbejdende bestyrelses opgave at få de services sat i stikket.”

Tim Fremmich Andresen uddyber:

”Vi har fået samlet et stærkt kreativt hold, der formår at begå sig både lokalt, nordisk og globalt. Her bliver opgaven at bygge yderligere på og også bevæge os dybere ud i områder som eksempelvis gaming, hvor vi i vores nordiske set-up allerede har et solidt fundament at stå på.”

Bestyrelsen består fremadrettet af: Mikkel Jønsson, Tim Fremmich Andresen, Niclas Melin og vil ifølge Mikkel Jønsson blive udvidet løbende.