Ny administrerende direktør i 727

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

727 har været på strandhugst hos landets største reklamebureau. Den nye direktør skal udfordre den siddende ledelse.

Skanderborg-bureauet 727’s ejere og hidtidige ledelse, Tom Elert og Flemming Kok, træder ikke et skridt tilbage, selvom de lige har ansat en ny administrerende direktør.

“Vi siger selv, vi træder et skridt til siden. Vi har en meget ambitiøs vækstplan og den kræver at vi kan blive stadigt mere skarpe. Men når man har drevet et bureau i mange år, så har man en tendens til at gøre tingene som man plejer, og derfor har vi ønsket at opruste i ledelsen med henblik på også at udfordre os,” siger den hidtidige adm. dir., Tom Elert og tilføjer:

“Flemming og jeg kommer til  fortsat at være meget aktive i realiseringen af vækstplanen.”

Bureauet har været på strandhugst hos Zupa Recommended i Aarhus, hvor man har fundet Jannek Bejtrup.

Han kommer fra  en stilling som direktør hos Zupa Recommended og var  før  det administrerende direktør for  Mediaedge:cia.

“En af vores udfordringer er, at vi ikke synes, vi har lagt tryk nok på markedet. “Jannek har erfaring fra både reklame- og mediabureau, og har en kommerciel baggrund, så han skal medvirke til at øge trykket,” siger Tom Elert.

Tom  Elert vil fremover fokusere sin indsats i 727 gruppen omkring forretningsudvikling, strategi- og  kommunikationsrådgivning., mens Flemming Kok fortsat vil fortsat være kundeansvarlig for  udvalgte kunder samt varetage bureauets indkøbs- og  it- funktion og produktionsdelen.

For  kort tid siden offentliggjorde 727 en strategisk alliance med de digitale entreprenører Klean, der rummer 35  medarbejdere. Samlet beskæftiger 727 og  Klean 72  medarbejdere.

“Jeg glæder mig specifikt til samarbejdet med Tom  og  Flemming, der har skabt en stærk platform, som jeg  ser frem til at videreudvikle. Jeg har haft 2 gode år hos Zupa Recommended med en masse gode kollegaer, som jeg kommer til at savne, men i jobbet hos 727 har jeg fået en meget spændende udfordring,” siger Jannek Bejtrup.