Ny Advice-direktør stopper

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Advice og Steffen Lundgren Kristensen har kigget hinanden dybt i øjnene – og er blevet enige om at stoppe samarbejdet.

Ansættelsen af ledende personer indebærer normalt en omfattende proces med mange møder, hvor man søger at lære hinanden at kende. Men uanset hvor meget umage man gør sig, så er det først, når man begynder at gå op og ned af hinanden i det daglige, at man for alvor finder ud af, om man passer til hinanden.

Spørgsmålet er så, om man evner at være hudløst ærlige over for hinanden, hvis det viser sig, at kemien alligevel ikke er der.

Det sidste har Advice og Steffen Lundgren Kristensen evnet.

Han begyndte i det sene efterår som commercial director og medlem af ledergruppen på bureauet. Men Advice og Steffen Lundgren Kristensen har kigget hinanden dybt i øjnene og besluttet at stoppe samarbejdet.

“I en funktion på dette niveau, der må man være ærlig over for sig selv og hinanden. Ingen har af glæde af andet – og derfor er det den rigtige beslutning,” siger Steffen Lundgren Kristensen, mens adm. dir. Espen Meyer Højlund, Advice, siger:.

“Vi har valgt at stoppe samarbejdet, fordi vi sammen har vurderet, at det ikke var det rigtige match. Det var en ny funktion, og i denne centrale stilling, er det vigtigt begge parter føler det spiller 100%. Det vurderede vi begge, at det nok ikke vil komme til på den lange bane. Det er helt udramatisk, og vi ønsker hinanden alt det bedste i fremtiden.”

Steffen Lundgren Kristensen har ikke ligget på den lade side siden beslutningen, og er allerede i gang med forskellige planer – uden dog at ville konkretisere dem på nuværende tidspunkt. Han har drevet sin egen konsulent og content production virksomhed ved siden af Advice, og er blandt andet involveret i et nyt underholdningskoncept der fusionerer branded content og digitalt distribueret underholdning.