Af Finn Graversen fg@kabelmail.dk

Det nye produktionsbureau, Fast Forward, er nu på plads med ansættelsen af en direktør.

Med ansættelsen af en direktør, er BBDO’s nye produktionsbureau, Fast Forward, nu klar til at gå i gang.

Dørene åbnes d. 1. oktober, og bemandingen bliver i første omgang med 4 ansatte og en bred sammensætning af freelancere indenfor forskellige områder.

Den nye direktør er Allan Andreasen, der kommer fra en stilling som kontaktdirektør på Raffinaderiet. Før det har han været hos Klausen+Partners, East Production, ADtomic samt været en af de drivende kræfter i opbygningen af Heimburger Business og senere kontaktdirektør og partner i Resenbro+Partners.

Herudover er Ny Rej ansar som projekt- og produktionsleder. Hun har været hos BBDO i 10 år.

“Finanskrisen har naturligvis rykket ved kundernes fokus og alle oplever en stigende efterspørgsel på en mere prisbevidst måde at færdiggøre kampagnerne på. Vores strategi er at gøre produktionerne så lean, effektive og smidige som overhovedet muligt og samtidig overlader vi gerne projektledelsen helt eller delvist til kunderne”, siger Allan Andreasen.

Et af vores mål er, at virksomheder med én til to grafikere/ AD’ere kan opnå både økonomiske og kreative fordele ved at outsource funktionen til Fast Forward. Økonomisk fordi man kun betaler for den tid man bruger, og kreativt fordi vi naturligvis kan trække på BBDO’s kompetencer indenfor koncept og strategi’, udtaler Allan Andreasen og fortsætter:

“Vi kigger også på om vi kan angribe færdiggørelsen til web og spare kunderne for dyre versioneringer af fx flashbannere, opbygning af microsites og lign. Alt sammen uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten eller kreativiteten”.

Kommentarer

  1. I stedet for et nyt setup, kunne man så ikke bare have tilbudt kunderne en outsourcing mulighed i BBDO regi – det har vi meget gode erfaringer med.

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club