Ny direktør og partner i PrimeTime Kommunikation

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Adm. direktør Peter Sterup forfremmer seniorrådgiver og udvider direktionen

Seniorrådgiver Thomas Schmidt Jørgensen er udnævnt til direktør og partner i PrimeTime Kommunikation. Thomas Schmidt Jørgensen har siden 2006 haft en ledende rolle i virksomheden og bl.a. været ansvarlig for tilgangen af nye kunder.

PrimeTime Kommunikation, der tæller 20 medarbejdere, blev for nyligt udnævnt til Gazelle-virksomhed af Dagbladet Børsen – takket være en vækst på 194 pct. over de seneste fire regnskabsår.

“Thomas Schmidt Jørgensen har haft stor betydning for den meget positive udvikling, PrimeTime Kommunikation har gennemgået de seneste år. Hans udnævnelse er med til at fremtidssikre virksomheden, ” siger adm. direktør Peter Sterup, PrimeTime Kommunikation A/S.

Direktionen har hidtil bestået af Peter Sterup og Lise Westphal. Sidstnævnte er i lighed med Thomas Schmidt Jørgensen både direktør og partner. 

39-årige Thomas Schmidt Jørgensen har tidligere arbejdet fem år som seniorkonsulent i Holm Kommunikation. Bag sig har han en cand.comm. i kommunikation og psykologi fra Roskilde Universitetscenter.