Ny direktør og nye partnere i NoAs danske designbureau

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

NoA, der også rummer &Co, har optaget to nye partnere. Den ene kommer fra DDB og overtager samtidig rollen som administrerende dir.

For halvandet år siden skiftede Christian Reinhard fra Hjaltelin Stahl til et job som Director of Business Development hos DDB. Nu er han så flyttet videre til et nyt job, men det er ikke et skifte, hvor han behøver bekymre sig om at skulle finde vej.

Han skal nemlig bare finde frem til en ny etage i ejendommen i Bredgade. Christian Reinhard bliver adm. dir. og partner i Bold Copenhagen, der er en del af The North Alliance (NoA), som også rummer &Co – og som holder til i Bredgade.

Samtidig med Christian Reinhards tiltræden optages Anders Holm som partner. Han har det seneste år fungeret som kontaktdirektør i Bold.

Bureauet er ikke mere end et år gammelt og blev stiftet ved, at man hentede Muggi Ramadani fra McCanns designbureau, Scandinavian Design Group. Det er gået godt, og der sidder nu 9 medarbejdere på bureauet. De er en del af de ialt 40 medarbejdere i Bold, hvor 25 sidder i Stockholm og 6 i Oslo.

Ud over Hjaltelin Stahl og DDB har Christian Reinhard også erfaring fra Kunde & Co.

”Hele NoA projektet herunder BOLD Copenhagen er nok den mest spændende konstellation, som man har set branchen i al den tid jeg har været med. Derudover har jeg den største faglige respekt for Muggie. Derfor skulle der heller ikke meget overtalelse til for at få mig med ombord,” siger Christian Reinhard.

Bold Copenhagen holder til i samme lokaler som &Co, og der er da også tætte relationer mellem bureauerne.

“Vi har et helt naturligt samarbejde med &Co hvor det giver mening, ofte som en forlængelse af værdikæden. Men vi agerer som er et selvstændigt A/S med egne kunder og ikke som en underafdeling hos &Co. Det samme set-up gør sig gældende for Great Works,” siger Christian Reinhard.

Anders Holm har lige som Muggi Ramadani en fortid hos Scandinavian Design Group. Herudover har han også været hos Adtomic.

Scandinavian Design Group og Adtomic og udtaler omkring opstarten hos Bold ”Over det seneste år er vi lidt under radaren kommet rigtig godt fra land. Vi har samlet et solidt kerneteam og har lavet stærke brand og design løsninger for nogle fantastiske kunder. Vores ambitioner stopper dog ikke her, så nu skal vi underbygge den gode start med endnu mere talent, vilje og hårdt arbejde,” siger Anders Holm.