Ny film i Philips’ Parallel Lines

Peter Engholm
25@mail.dk

I første omgang en trailer til en ny kortfilm i serien, hvori The Gift vandt Grand Prix i Cannes. Parallelt med serien kører konkurrencen, hvor en dansk film er i finalen.

I sidste uge omtalte Bureaubiz, at danske film “Honey Moon” er i finalen om at blive en del af Philips’ prisbelønnede samarbejde med Ridley Scott Associates.

Serien på foreløbig fem kortfilm hedder Parallel Lines, og er blevet set over fem millioner gange på nettet. Desuden fik en af filmene, The Gift, en Grand Prix i Film Craft ved årets Cannes Festival.

Det danske hold bag Honey Moon består af 1 underviser og 2 studerende fra Kreativ Kommunikation ved Mediehøjskolen, men de professionelle er ikke færdige med serien endnu.

Så mens 10 film dyster om at blive udvalgt som vinder af Sir Ridley Scott himself, overhaler RSA – med bistand fra bl.a. DDB UK – indenom med den sjette film i filmen i serien, der promoverer Cinema 21:9-fjernsynet. Nu med en HD 3D-version.

The Foundling hedder kortfilmen i 3D, der først har premiere om små tre uger. I mellemtiden kommer der en trailer til filmen, i 2D, der kan ses her.