Af Julie Kolbeck julie@kforum.dk

Jurydagen til dette års Creative Circle Award fandt sted i lørdags, og her blev der budt velkommen til en helt ny jury med specielt fokus på fremtiden. (2. april 2019: Pssst... det er en aprilsnar!)

I januar blev der justeret i over 50 kategorier til årets Creative Circle Award. Ændringerne var primært af den mere fagnørdede slags, hvilket betyder, at kategorierne nu er opdelt ud fra, om der skal vurderes design eller reklame. Den nye jury ligger under sidstnævnte og har fået navnet “Future Experience” – en jury med fokus på fremtidens reklame i alle dens afskygninger.

”Future Experience-juryen er et initiativ fra flere forskellige sider og er en meget vigtig jury,” udtaler jurymedlem Cathrine Understrup.

Hun fortsætter:

”Det har været meget spændende at diskutere arbejder med så mange kloge hoveder – og vi håber at se endnu mere af den slags arbejder i fremtiden.”

Den nye jury er netop sammensat med øje for fremtiden, hvor fokusset vil ligge i grænselandet mellem UI/UX samt Brand Experience og transformation, brandudvikling og alternative use of digital and non-digital.

”Diskussionerne var virkelige fede at være en del af. Vi går en meget lys fremtid i møde, der kommer til at være præget af at omfavne forandring – på fuldstændig frygtløs vis,”siger juryformand Clare McNally.

”Der var virkelig mange gode pointer og nogle originale ”ikke-set-før”-vinkler på tingene – om end man godt kunne savne lidt mere diversitet i juryen, da vi jo næsten alle sammen havde det samme udgangspunkt og ofte var ret enige,” slutter hun.

Jurymedlemmerne i Future Experience-juryen er:

Clare McNally, McNally Unlimited

Clara Prior-Knock, Uncle Grey

Cathrine Understrup, Cathrine.co

Signe Zacher Carlsen, Advice

Klara Vilshammer Christiansen, RBLM

Eva Stehr Ebbensgaard, RBLM

Cecilie Jelstrup Larsen, Uncle Grey

Neela Menik, Sylvester Hvid & Co.

Christina Anaya, Mediacom Beyond Advertising

Kristina Maria Qualmann, Belong

Simone Weilborg, intern, & Co.

Martin Peters Ginsborg, Uncle Grey

Sofie Saietz Bergstrand, intern, & Co.

Emma Søgaard, freelance

June Nanna Filtenborg, intern, DDB

Mia Buskbjerg Gru, intern, DDB

Sophia Carwash, Gonzo Media

Line Søndergaard Poulsen, freelance

Maria Lurifax Tranberg, freelance

Sofie Engelbrecht Simonsen, Anew.


Datoerne for årets Creative Circle Award:

  • CCA19-jurydag: 30. marts
  • CCA19-prisoverrækkelse og -fest: 24. maj

 

Artiklen er en aprilsnar: Creative Circle Award har med andre ord ikke nedsat en ny Future Experience-jury bestående af næsten udelukkende kvinder. Tak til alle bidragyderne.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club