Ny kreativ direktør til Brandhouse

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Bureauet har længe været på udkig efter en ny kreativ leder. Den nye er fundet hos et af de internationale netværk.

Brandhouse har i længere tid været på jagt efter en kreativ direktør – og nu har jagten giver resultat med ansættelsen af Mikkel Elung fra Ogilvy Advertising.

Han skal ind på en ubesat post, og det hænger sammen med, at Morten Angelo i modsætning til, hvad mange tror, ikke er kreativ leder. Han er partner og AD’er på bureauet – men altså ikke den kreative leder.

Det var den rolle, Umwelt medstifter, Christian Nielsen, skulle have indtaget ved indgangen til 2010.

Men han forlod Brandhouse, før han begyndte til fordel for et job hos Halbye Kaag JWT – et job som dog kun holdt i fire måneder.

Mikkel Elung har haft rollen som kreativ direktør på Ogilvy Advertising i de seneste fem år.

Han bliver en del af bureauets ledelse, og Stiig Helgens taler samtidig om et generationsskifte.

“Med sine 37 år repræsenterer Mikkel en styrkelse af bureauet fremadrettet,” siger Stiig Helgens.

Han fremhæver desuden, at bureauet har ansat flere profiler i det seneste års tid.

“Når Mikkel Elung, Daniel Hofmann, Teddy Birch Petersen og Niels Heilberg er kommet til Brandhouse det seneste, år er det for at drive vores samarbejder og løsninger med tunge kompetencer – både på strategi- og konceptudvikling,” siger Stiig Helgens og tilføjer, at man stadig har plads til tunge folk – både på kontakt og kreativitet.

Hos Ogilvy skal adm. dir. Christian Bjerrum nu i gang med at finde en ny kreativ direktør.

“Mikkel har været hos os i syv år og fået en ny spændende mulighed. Det ønsker jeg ham held og lykke med,” siger Christian Bjerrum og fortsætter:

“Men samtidig giver det også os en mulighed for at tænke nyt i forhold til vores målsætninger og strategi. Vi er i fuld gang med processen, og vil søge at få nogle nye øjne og ambitioner på vores kreative arbejde.”

Om beslutningen at skifte job siger Mikkel Elung:

Jeg har været glad for mine syv år hos Ogilvy, men her kom en chance og en udfordring, jeg ikke kunne sige nej til. Brandhouse er inde i en meget spændende udvikling, og der er et kæmpe potentiale – ikke mindst på den kreative front, som jeg gerne vil være med til at slippe løs.”