Ny ledelse hos PL & Partners skal fordoble omsætningen

Emil Malte Simonsen
emil.s@bureaubiz.dk

Stifterne af PL & Partners træder ud af den daglige ledelse. De skal i stedet investere i nye, digitale virksomheder og starte nye projekter.

For ca. to et halvt år siden blev Nikolai Skouv Pedersen og Nicklas Meyer partnere i PL & Partners. Nu overtager de ledelsen fra de to stiftere, Mads Paaskesen og Kristian Larsen, der i stedet kommer til at udgøre bureauets bestyrelse. 

Opgaven for det nye ledelsespar lyder på at fordoble bureauets omsætning i løbet af tre år. Ifølge en pressemeddelelse ligger omsætningen på 27 mio. kroner, hvilket skulle være en 60 procents forøgelse fra året før. Ifølge det seneste regnskab er bruttofortjenesten for 2020 steget med godt 20 procent til 14,1 mio. kroner.

Man ønsker samtidig at udvikle og etablere PL & Partners position i markedet som digitalbureau – ikke længere som et bureau specialiseret i Facebook, som man tidligere slog sig op på. 

“Det er tydeligt, at PL & Partners med vores nuværende og fremtidige størrelse ikke længere er det samme som tidligere. Mads og Kristian har været de ideelle igangsættere af bureauet og taget bureauet fra idé til en anerkendt spiller. Den næste fase handler om at cementere vores nye strategi som full-service bureau til de store kunder og at gå fra mellemstor til en stor spiller i markedet,” siger Nikolai Skouv Pedersen, der får titel af adm. direktør, mens Nicklas Meyer får titel af kommerciel direktør. 

Vil investere i andre virksomheder
De to stiftere skal fremover investere i nye, digitale virksomheder og starte nye projekter. Planen er at repræsentere bureauet i andre regi samtidig med, at man agerer sparringspartnere for den nye ledelse. Der er dermed flere virksomheder på tegnebrættet, lyder det fra Mads Paaskesen. 

“Vi har altid haft en plan om, at vi sammen skulle opbygge mere end én virksomhed sammen. PL & Partners blev den første, og det har formet os og lagt fundamentet til at skabe flere. Nu skal vi bruge vores viden og læringer på at være iværksættere påny og investere i andre. Vores fremtidige rolle i PL & Partners bliver derfor, udover at sparre med ledelsen, at bidrage til skabe ny forretning i bureauet, både igennem vores nye projekter, foredrag og vores netværk.”

Endnu en partner
Kundedirektør Patrick Meyer er desuden også udnævnt til ny partner i bureauet. Partnere i bureauet er nu Mads Paaskesen, Kristian Larsen, Niklas Meyer, Nikolaj Skouv Pedersen og Patrick Meyer. Thomas Bagge Olesen er ikke længere partner.

PL & Partners får tre nye partnere