Ny ledelse hos We Love People

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Pernille Simmelkiær og Peter Stenbæk skal fremover lede crowd-bureauet Cosmic People. We Love People får ny adm. direktør.

Det begyndte for et år siden som et eksperiment med kreativitet og som en underafdeling til We Love People. Men Cosmic People, der er et crowdsourcing-bureau, får nu sit eget liv og er samtidig en vigtig brik i forbindelse med et ledelsesskift hos We Love People.

Pernille Simmelkiær stopper som adm. direktør på We Love People for i stedet at blive adm. direktør for Cosmic People, der etableres som en selvstændig virksomhed. Samtidig overtager hun posten som bestyrelsesformand i We Love People.

Peter Stenbæk, der hidtil været kreativ direktør hos We Love People, bliver Cosmic Peoples kreative direktør.

Hos We Love People bliver den hidtidige direktør Karina Holm Henriksen ny adm. direktør. Og Christina Blak fortsætter som kreativ direktør.

Forfremmelserne og ledelsesskiftet varsler ikke umiddelbart store forandringer på We Love People, for det nye par i front kender bureauet særdeles godt.

Pernille Simmelkiær siger i forbindelse med skiftet:

”Det er en stor fornøjelse efter 10 skønne år som adm. dir. for We Love People at give det daglige ledelsesansvar videre til Karina og Christina. De har været i virksomheden henholdsvis 15 og 17 år og er yderst kompetente og kender kunderne i dybden.”

Hun tilføjer:

”Timingen er god til en forfremmelse med et We Love People i rigtig flot form – vi forventer et fint økonomisk resultat i 2015, vi har leveret den bedst performende TVC i Danmark i år, og der er god konkurrencekraft med netop vundne markante budgetter fra Unilever, LEO Pharma, Energistyrelsen, Justitsministeriet og den sociale iværksættervirksomhed Comeback.”

Hun ser store synergier og muligheder for vækst for begge bureauer og mener, at den nye organisation understøtter dette.