Ny ledelse i Kontrapunkt

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Finne med en baggrund som McKinsey-konsuleny og marketingmanager overtager posten som adm. dir. Bo Linnemann bliver kreativ direktør.

Strategi- og designbureauet, Kontrapunkt har omorganiseret og indsat en ny ledelse.

Ny administrerende direktør i Kontrapunkt bliver Jasmi Bonnén. Hun har været i Kontrapunkt de seneste tre år som leder af brand-strategi-teamet og har flere års erfaring med global brandmanagement og markedsføring.

Jasmi Bonnén er finne og har opnået sin internationale erfaring som marketingmanager i L’Oréal og som managementkonsulent for McKinsey & Co., hvor hun har arbejdet for kunder i flere forskellige brancher og lande. Jasmi Bonnén tiltræder officielt 1. januar 2010.

Bo Linnemann skal som kreativ direktør på Kontrapunkt fremover sikre den høje kvalitet i det kreative arbejde. Bo Linnemann er medstifter af Kontrapunkt og en førende identitetsdesignere. Bo Linnemann har de seneste år været en aktiv forelæser på internationale konferencer og designskoler og en kreativ drivkraft på mange projekter.

Baggrunden for ledelsesskiftet er en ny strategi, hvor Kontrapunkt vil bevæge sig fra at være et full-service brand-bureau til et mere rendyrket brand Identity bureau.

I den sammenhæng valgte den hidtidige adm. dir., Malene Sihm Vejlsgaard, at jobbet ikke mere matchede hendes interesser og kompetencer, og derfor fratræder hun. d. 1. januar.

“Den globale økonomi er under pres, og derfor har vi også i forbindelse med vores reorganisering valgt at tilpasse vores omkostningsniveau, så vi fortsat kan være konkurrencedygtige. Jeg er overbevist om, at vi med den nye organisation er i en meget god position til at hjælpe vores kunder med at vokse og samtidig udnytte de muligheder recessionen i hele verden giver. Vi er i øjeblikket i forhandlinger med flere Fortune 500-virksomheder om større branding projekter, så 2010 kunne meget vel blive et meget spændende år for os.”

Kontrapunkt gruppen består af tre selskaber: brand- og designbureauet Kontrapunkt, implementerings- og produktionsbureauet KP2 samt det strategiske onlinebureau Kontrapunkt Online.

Kontrapunkt har sit hovedsæde på Refshaleøen i København, og har satellitkontorer i Århus og Tokyo.