Ny marketingledelse hos Eniro

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Søgegiganten henter en Head of Marketing og en Marketing Manager fra Telenor.

Mens topcheferne i de store danske virksomheder i dag melder ud i Børsen, at der vil komme flere fyringsrunder, har Eniro gang i ansættelser på flere fronter.

Det er blot få dage siden, at søgegiganten offentliggjorde, at de har ansat Berlingskes tidligere annoncedirektør, Søren Hyldgaard, som direktør for al onlinesalg.

I dag kommer så meldingen om, at man også opruster på marketing- og kommunikationssiden.

Det sker med ansættelsen af Jan Vraagaard Jensen som bliver ny direktør for Go To Market & Marketing.

Opgaven for Jan Vraagaard Jensen, der kommer fra Telenor, hvor han har været i seks år, senest som Head of Market and Marketing,  bliver at øge fokus på online-produkter.

Samtidig er Malene Jordt Andersen kommet til som ny marketingchef. Også hun kommer fra Telenor, hvor hun var B2B Marketing Manager.

Også en udnævnelse er det blevet til. Kristoffer Apollo, der har været hos Eniro siden 2009, bliver som kommunikationschef, ansvarlig for hele kommunikationsafdelingen.

Adm. direktør i Eniro Danmark Stefan Kerzca, kommenterer oprustningen i en pressemeddelelse:

”Vores marketing- og kommunikationsaktiviteter bliver stadig vigtigere i kampen for at vinde nye markedsandele og sikre, at kunderne finder og bruger vores relativt nye online-satsninger. Så jeg er meget tilfreds med, at vi kan tilføre så kompetente kræfter til den del af forretningen.”