Ny medicinkunde til Bergsøe 4

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Erfaring med medicinalvare-markedet gav pote, da Bergsøe 4 fik Roche på kundelisten

Lægemidlet Avastin fra Roche er et gennembrud i kræftbehandlingen og har ambitioner om at blive et superbrand. Roche Danmark har valgt Bergsøe 4 som partner på indsatsen over for danske læger.

“Avastin har potentialet til at blive en afgørende del af enhver kræftbehandling. Avastin kan blive et af de få virkelig store og genkendelige brands på medicinalområdet på linje med de navne, vi alle kender,” siger adm. direktør i Bergsøe 4, Søren Berg, i en pressemeddelelse.

Avastin angriber kræftceller på en ny måde, nemlig ved at hæmme deres blodforsyning, og midlet er i dag godkendt i Danmark til behandling af nyre-, tarm-, bryst- og lungekræft.

Samarbejdet begyndte med en brandingworkshop hos Roche i Basel og vil frem til lanceringen af det nye Avastin-brand om godt en måned fortsætte med rebranding af det eksisterende materiale baseret på internationale guidelines og en ståstedsproces, hedder det.

Bureauet oplyser, at man blev valgt p.g.a. den store erfaring med medicinalvaremarkedet – bl.a. fra samarbejde med MSD, GSK, Pfizer og AstraZeneca.