Ny minister er med i bureau-bestyrelse

Peter Engholm
25@mail.dk

Opdateret: We Love People er med ét slag blevet ”noget ved kulturen”, idet et bestyrelsesmedlem nu er kommet med i Helle Thornings regering.

“Vi er ved at revne af stolthed. Vi har aldrig før haft en minister – hverken på bureauet eller i bestyrelsen,” siger Pernille Simmelkiær, adm. direktør i We Love People.

Men den er god nok: Siden statsminister Helle Thorning-Schmidt præsenterede sin regering på Amalienborg Slotsplads mandag formiddag, har We Love People haft en minister i sin bestyrelse.

Uffe Elbæk, grundlægger af Kaospiloterne, stillede op for De Radikale ved folketingsvalget. Han blev ikke alene valgt ind, men er nu også landets nye kulturminister.

“Det passer godt til os i We Love People at være tæt på kulturen. Men uanset ministerpost eller ej, så er Uffe er vidunderlig ildsjæl, som vi har haft stor glæde af – bl.a. med oprettelsen af vores skole We Love Talent,” siger Pernille Simmelkiær.

Om en kulturministerpost så – ifølge reglerne – er forenelig med eksempelvis en bestyrelsespost i et reklamebureau, er Pernille Simmelkiær ikke klar over. Her henviser hun til kulturministeren selv – og ham har Bureaubiz lagt besked hos … uden at han endnu har haft tid til at vende tilbage.

Opdatering: Uffe Elbæk var ikke længe om at træffen beslutning. Han har i aftes trukket sig fra alle bestyrelser.