Ny organisation koster Falcks marketingdirektør jobbet

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Hierarkiet skulle være fladere, og det udhulede jobbet for salgs- og marketingdirektøren. Det har givet en ny rolle til en velkendt marketingchef.

Ledelsen for Falck-koncernens assistance-division – det er den, der står for salget til forbrugere – skulle gøres fladere, og det har fået den konsekvens, at salgs- marketingdirektør, Jens Lunn, er blevet til overs.

“Jeg ville gerne have, at han var blevet en del af det nye set-up, men han synes, at jobbet blev for snævert. Nu prøver vi så, om vi kan finde en anden udfordring til ham i koncernen,” siger Senior Vice President, Casper Holst-Christensen, der er øverste chef for assistance-divisionen.

Han havde tidligere tre personer, der refererede til ham – heriblandt Jens Lunn, der som salgs- og marketingdirektør havde ansvaret for privatområdet. herudover er der Ulf Leth Dahl som chef for produktudvikling og Hakon Hedegaard som chef for erhverv.

Jens Lunns område er blevet splittet op i tre med hver sin chef, der bliver en del af ledergruppen med reference til Casper Holst-Christensen.

“Den bredere ledergruppe sigter dels mod at korte afstanden mellem ledere og medarbejdere og dels giver den mulighed for medlemmer af ledergruppen bliver lidt mere specialiserede,” siger Casper Holst-Christensen.

Ændringen har givet plads til en velkendt marketingchef. Christian Linnelyst sagde i slutningen af 2010 farvel til SAS, hvor han havde høstet stor anerkendelse som indkøber af “Så godt som hjemme…” kampagnen. for et år siden begyndte han så hos Falck med reference til Jens Lunn. Og nu bliver han så del af den nye seks mands ledergruppe – med ansvar for marketing til både privat og erhverv.

Derudover er der oprettet et område for strategisk partnersalg, der har fået Kathrine Stagetorn som chef. Det tredje område er rent salg til private, og her skal man på jagt efter en ny person.

Herudover er der oprettet en stilling som chef for product management, hvor man også skal på jagt efter den rette person.

“Det er et ansvarsområde, der har været spredt ud på den andre, men vi vil gerne have det samlet hos en person,” siger Casper Holst-Christensen.