Ny stor mediekunde til Peytz & Co

FiG

TV 2 Regionerne skal have en ny fælles platform baseret på Drupal, og har valgt bureau til opgaven.

Peytz & Co leverer i forvejen Drupal løsninger til DR, og nu kan bureauet skrive endnu en stor mediekunde på listen.

Det drejer sig om TV 2 regionerne, der har valgt at ruste sig til et stærkt forandret marked for flow-tv ved at bygge en ny, fælles online platform for deres websites. I første omgang har fire regioner sagt ja til den nye løsning, nemlig TV Syd, TV 2/Fyn, TV 2/Nord og TV Midtvest.

“Vi ser frem til at styrke vores rolle som nærdemokratiets talerør ved hjælp af den nye platform. Den vil gøre det lettere at fortælle vores historier på web og samtidigt leverer den en række automatiserede workflows og forretningsprocesser,” siger direktør for TV Syd, Betina Bendix.

Den fælles online platform er billedligt talt en fælles ”værktøjskasse”, hvor TV stationerne har de samme redskaber til rådighed. Men værktøjerne kan udnyttes vidt forskelligt af de enkelte TV stationer. Projektet er det største fælles udviklingsprojekt, TV 2 Regionerne nogensinde har indgået.

“Den tekniske løsning giver os alle stordriftsfordelene. Det unikke er, at den samtidigt understøtter hver enkelt regions mulighed for at arbejde med et selvstændigt udtryk og en egen redaktionel linje,” siger direktør for TV 2/Fyn , Esben Seerup.

Opgaven er vundet via SKI-aftalen – den store fælles statslige og kommunale udbudsramme. I forhold til bureauverdenen har SKI-aftalen ikke været en succes-historie – men her har anstrengelserne med at komme på den altså givet pote.