Ny trading director til Aegis

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Mediabureauet har været på strandhugst hos tv-selskab for at finde Mikael Ostenfelds afløser.

Aegis Media har ikke siddet på hænderne efter, at trading director Mikael Ostenfeld i starten af året sagde sin stilling op for at gå til en nyoprettet stilling i Group M.

Bureauet har allerede afløseren på plads – han er fundet i tv-verdenen og tiltræder allerede på mandag.

Afløseren bliver 38-årige, Jesper Andersson, der kommer fra en stilling som Commercial Director i TV2 Sport. Han har desuden en fortid som trading director hos MEC.

Jesper Andersson får ansvaret for bureaugruppens tv-afdeling samt det overordnede ansvar for andre medieindkøb på tværs af bureauerne i Aegis Media.

“Jeg glæder mig utrolig meget til at kommet tilbage på mediebureau igen efter at have siddet på den anden side af bordet hos TV 2 Sport de sidste 3 år. Det er min klare forventning, at jeg med min erfaring fra en tv-station, kombineret med mine mere end 12 år på MEC kan være med til at løfte Aegis Medias medieindkøb yderligere, således at kunderne i sidste ende får endnu mere effekt for deres investeringer” siger Jesper Andersson og tilføjer:

”Mikael Ostenfeld har været med til at sørge for, at Aegis Media er Danmarks største indkøber af medier. Jeg vil gøre alt for at udvikle og udbygge dette yderligere. Alle medieindkøb skal fortsat have fokus på at munde ud i fordele for vores kunder – en udfordring jeg ser frem til at føre ud i livet.”

Mikael Ostenfeld stopper med udgangen af marts og tiltræder hos Group M senest d. 1. marts næste år.