Ny ugebladsdirektør er fundet hos JP/Politiken

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Kjeld Lucas’ afløser bliver Torsten Bjerre Rasmussen , der endvidere indtræder som medlem af Egmonts koncernledelse.

Efter mange år i spidsen for Egmonts ugeblade har Kjeld Lucas valgt “at gøre plads til et mere fleksibelt arbejdsliv”, som det udtrykkes officielt.

Nu er hans afløser fundet i skikkelse af Torsten Bjerre Rasmussen, som får ansvaret for Egmonts magasinvirksomheder i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Egmont Magazines har over 1.000 medarbejdere og en omsætning på 2 mia. DKK.

Torsten Bjerre Rasmussen, 41 år, er i dag koncerndirektør i JP/Politikens Hus. Han blev ansat på Jyllands-Posten i 1998 som annoncechef og blev siden annoncedirektør og direktør for elektroniske medier. Efter fusionen med Politikens Hus blev han bladdirektør for Jyllands-Posten og siden direktør for 24timer, inden han i 2007 indtrådte i ledelsen af JP/Politikens Hus. Før 1998 var Torsten Bjerre Rasmussen ansat i AGA.

“Torsten Bjerre Rasmussen har en stærk baggrund, der kombinerer medieudgivelser med kompetencer inden for salg, marketing og online. Torsten får ansvaret for Egmonts magasinvirksomheder, der udgiver over 100 titler, og opgaven bliver at fortsætte den dynamiske udvikling af bladporteføljen samt at videreudvikle stærke brands online. Jeg glæder mig til at samarbejde med Torsten i den videre udvikling af Egmont,” siger koncernchef i Egmont, Steffen Kragh.