Nye direktører og medejere i Umwelt

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

To marketingchefer fra TDC har købt sig ind i bureauet og bliver et nyt direktionsteam sammen med Steen Søndergaard.

Rygterne at to marketingchefer i TDC var på vej til Umwelt, som Bureaubiz omtalte i sidste uge, var sande. Faktisk så sande, at de to ikke bare bliver nye direktører i bureauet – de bliver også medejere.

Der er tale om Martin Michael Hansen, der har titel af Afdelingschef, Marketingstrategi & Planning, samt Mikkel Heideby, der har ansvar for above the line/massekommunikation i Fastnet Norden og Mobil Norden.

Martin Michael Hansen starter d. 3. november som direktør i Umwelt, og samme dag starter Mikkel Heideby som kontaktdirektør. Sammen med bureauets stifter og ejer Steen Søndergaard skal de udgøre et nyt direktionsteam.

Desuden har de købt, hvad der karakteriseres som “en større andel af bureauet”.

Ifølge Bureaubiz’ oplysninger har de begge opsagt deres stillinger i begyndelsen af august uden at ville fortælle, hvor de skulle hen. Men rygterne har løbet i en periode – dog uden at nogen har villet af- eller bekræfte dem.

Umwelt-stifter og ejer, Steen Søndergaard, vil ikke kommentere, hvornår aftalen med de to blev indgået, og han har ikke nogen større programerklæring omkring ansættelsen af dem.

“Det er to meget dygtige kontaktfolk, og sådan nogen kan man altid bruge. Jeg ser dette som en offensiv satsning, der skal give bureauet et yderligere løft”, siger Steen Søndergaard.

Ud over den nye direktion har Umwelt og Magnetix også for nylig etableret en ny funktion i bureauet, hvor bureauets medstifter og kreative direktør, Christian Nielsen, skal spille en ny rolle som overordnet idemager. Derfor er Steen Søndergaard på jagt efter en ny kreativ direktør