Du har ved oprettelse af email-abonnement hos Bureaubiz accepteret, at vi udsender nyhedsbreve til den oplyste e-mailadresse.

Udgangspunktet for vores nyheder er at give et overblik over reklame- og marketingbranchen med aktualitet, baggrund og perspektiv.

Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?

Ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger:
GRAKOM
Nybrogade 12
1203 København K
CVR-nr. 36 66 11 51
63 12 70 00
grakom@grakom.dk

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Vi gemmer de oplysninger, du indtaster, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev i vores interne database.

Hvem deler vi dine oplysninger med?

Vi deler dine oplysninger med vores system til udsendelse af nyhedsbrev, Mailchimp, der er hjemmehørende uden for EU. Vi har underskrevet en databehandleraftale med Mailchimp, der sikrer, at de ikke misbruger dine data.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Vi sletter dine oplysninger, så snart du framelder dig nyhedsbrevet. Du kan altid framelde dig ved at følge linket i bunden af nyhedsbrevet samt få oplysninger om, hvilke info vi opbevarer om dig – og bede om at få slettet dine oplysninger ved at skrive til grakom@grakom.dk.

Indsamling af data

Ved oprettelse af email-abonnement giver du samtidig dit samtykke til, at GRAKOM registrerer de oplysninger, som angives ved tilmeldingen. Oplysningerne bruges udelukkende til at sende dig dit nyhedsbrev.

Afmelding af e-mail abonnement

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevsabonnementet. Afmelding kan altid ske via afmeldingslinket nederst i nyhedsbrevene.

Dine rettigheder

Bureaubiz og GRAKOM følger markedsføringsloven og persondataloven.