Nyt job til eks Blackwood Seven chef

FiG

Christoffer Feilberg var med til at stifte Blackwood Seven men forlod det igen for et års tid siden. Nu har han et nyt job.

Venuepoint er et Nordisk Film ejet selskab, som driver Billetlugen i Danmark og tilsvarende portaler i Sverige og Norge.

Nu sker der et direktørskifte. Kasper Schumacher har valgt at søge nye udfordringer – han skal være ny chef for Skånes Djurpark – og han erstattes af Christoffer Feilberg (50).

Han har senest været CEO og medstifter af mediebureauet Blackwood Seven og har i mere end 15 år arbejdet med digitale forretningsmodeller. Tidligere har han bl.a. været direktør for Jobzonen og Emediate.

“Vi er gået efter at få en erfaren direktør med klare digitale kompetencer. Vi tror, at Christoffer er den rette til stå i spidsen for det team, der skal realisere Venuepoints vækstambitioner i Skandinavien,” siger Christian Folden Lund, der er digital direktør i Nordisk Film.

Venuepoint beskæftiger cirka 55 medarbejdere og har hovedsæde i København.

”Venuepoint har en forretningsmodel, som passer rigtig godt med mine kompetencer og ambitioner. De digitale satsninger, og den kompetence, man har opbygget i Nordisk Film, er utrolig spændende,” siger Christoffer Feilberg.