OMG åbner specialist-afdeling i Aarhus

FiG

Og forventer at ansætte 10-15 medarbejdere i 2015. Resolution er første OMG-etablering i Aarhus – men mere kan følge.

Da OMG for halvandet år siden etablerede specialist-funktionen Resolution, så var det med 27 medarbejdere fra start. Og man har ikke siden ligget på den lade side.

Resolution rummer i dag 125 medarbejdere på nordisk niveau – heraf de 35 i København. Og nu åbner man så en afdeling i Aarhus, hvor man forventer at skulle ansætte 10-15 medarbejdere i løbet af 2015.

”Vi har efterhånden etableret samarbejde med mange virksomheder, som har deres hovedkontor i Jylland, så det er helt oplagt for os at etablere en afdeling i Aarhus,” siger Resolutions managing director, Jørgen Dueholm.

Det er første gang, OMG etablerer sig i Aarhus.

“Men vi har fået konkrete henvendelser fra både eksisterende og potentielle kunder om, at det ville være en god ide, hvis vi etablerede os med nogle flere ressourcer i Aarhus, så det overvejer vi,” siger OMGs øverste chef, Peter Gottfredsen.

Resolution arbejder med mere end 100 virksomheder i Danmark og baserer sin rådgivning på indsamling og aktivering af data i realtid. Kunderne er både rene webbaserede forretninger og virksomheder, der har hovedparten af deres afsætning i fysiske butikker.