Onfone genvælger bureau efter blot et halvt år

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Sammenlægningen med Yousee krævede så meget nyt, at man valgte at gennemføre en bureaukonkurrence.

Onfone er blevet lagt sammen med Yousee i forbindelse med TDCs nye strategi, der blev offentliggjort i tirsdags.

I første omgang forlød det, at det var for tidligt at sige noget om, hvad sammenlægningen betyder for marketing og bureauer, men det viser sig at være en sandhed med modifikationer.

Onfone har nemlig netop afsluttet en bureaukonkurrence, der blev sat igang på grund af sammenlægningen.

Det er ellers kun lidt mere end et halvt år siden, at Onfone udskiftede Dreyer & Kvetny med Clan B.

“Men med den nye strategi, hvor vi skal lægges sammen med Yousee, skulle der ske så meget nyt, at vi syntes, vi måtte afsøge markedet. Der kom gode bud – men i sidste ende stod Clan B som det rigtige valg,” siger kundechef Anja Thomsen, der har ansvaret for marketingafdelingen – også efter sammenlægningen.

“Vi kommer selvfølgelig til at arbejde meget mere sammen – men Onfone skal fortsat have sin egen marketingafdeling,” siger Anja Thomsen.

Hun vil ikke sige meget mere om, hvad der skal ske.

“Vi skal holde fast i det, vi er kendt for – men der kommer mere til, og den nye identitet bliver tænkt sammen med Yousee. Hvordan det kommer til at udmønte sig – det må vente til starten af det nye år,” siger Anja Thomsen.

Konkurrencen om Onfone er den anden, som den nye TDC-strategi har udløst. M1 lægges sammen med Fullrate, og her er der en konkurrence i gang med henblik på at vælge, hvem der skal håndtere det nye Fullrate.