Pandoras marketingdirektør erstattes af to nye chefer

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Den ene er allerede fundet, mens man leder efter den anden. Thomas Ryge Mikkelsen forlader Pandora for at starte eget investerings-selskab.

Thomas Ryge Mikkelsen er ikke bare øverste marketingansvarlige i Pandora – han har også ansvaret for retail. Så nu hvor han har besluttet at forlade selskabet for at starte eget investerings-selskab, har man besluttet at splitte ansvarsområdet op i to:

Marketing og retail.

Den ene nye chef er allerede fundet. Der er tale om Alex Cara, som får titel af Senior Vice President for Group Retail.

Alex Cara er englænder og tiltræder 1. juni. Han kommer senest fra Esprit, hvor han var Vice President for Global Partnerships.

Når det gælder en ny chef for marketing, så er Pandora lige nu i en søgeproces.

Thomas Ryge Mikkelsen har været hos Pandora siden 2008, og det er ikke en helt fremmed verden for ham, som han nu vil søge ind i. Han kommer nemlig til Pandora fra Axcel, hvor han i 7 år havde været associate director. Og det var lige netop Axcel, som i sin tid investerede i Pandora – og i øvrigt scorede kassen på at bringe selskabet på børsen.

Ud over investeringer vil Thomas Ryge Mikkelsen i sit eget selskab arbejde med rådgivning, og så påtager han sig gerne et par bestyrelsesposter. Organisatorisk ser han sin virksomhed som en enmandshær, der henter hjælp fra forskellige sider efter behov.

“Jeg skal opbygge min egen platform af investeringer i mindre virksomheder sammen med gode mennesker i mit netværk. Og så skal vi prøve at se, om vi med vores midler – finansielle såvel som erfaringsmæssige – kan hjælpe nogle gode folk med at gøre deres virksomheder stærkere,” siger Thomas Ryge Mikkelsen til Børsen.