Partner forlader Hello Group

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Peter Svarre vil fokusere mere på foredrag, bøger, debat og rådgivning, og er derfor gået solo.

Partnerkredsen i Hello Group er på det seneste blevet betragteligt mindre. Men det skyldtes en kombination af forskellige faktorer.

Det seneste tilfælde gælder et rent personligt valg hos Peter Svarre, som har startet sin egen virksomhed under navnet petersvarre.dk.

Her vil han fokusere på rådgivning om digital strategi og sociale medier samt fortsætte et virke som foredragsholder og skribent om digitale medier. Derudover har Peter Svarre en bog om de samme emner i støbeskeen.

“Peter er en rigtig dygtig fyr, som har ønsket at udleve en drøm om at være mere udadvendt og mere i vælten gennem bogskrivning, foredrag og debat. Der er ikke andet at sige end, at vi ønsker ham held og lykke,” siger adm. dir. Peter Schmidt.

Peter Svarre har arbejdet med bl.a. sociale medier og usability, men hans afgang får ikke nogen konsekvenser for bureauets fokus på kompetencerne.

“Det er et vigtigt område, og det vil det fortsat være. Men vi har for nylig ansat to mere, så vi har fire medarbejdere med fokus på området, så vi er godt dækket ind,” siger Peter Schmidt.

Der er nu fire partnere tilbage, idet bureauet tidligere har sagt farvel til et par stykker, som har stiftet CphCloud.

Deres afgang var et resultat af nogle strategiske beslutninger, hvor man nedlagde en afdeling.