Partner siger farvel til digitalbureau

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Andreas Johannsen siger farvel til Klean i København for at blive selvstændig rådgiver inden for det digitale og sociale.

For toethalvt år siden skiftede Andreas Klinke Johannsen posten som adm. direktør og partner i Socialsquare ud med et partnerskab i digitalbureauet Klean.

Nu stopper han imidlertid på bureauet for at blive sin egen herre som konsulent inden for sociale medier og strategisk brug af digitale medier – igen. Denne rolle indtog han også i årene efter CMS-virksomheden Synkron, som han var med til at stifte tilbage i 1997.

“Jeg har haft ansvar for salg og relationer i Klean Kopenhagen sideløbende med, at jeg var rådgiver. Jeg vil gerne koncentrere mig helt om at være rådgiver. Samtidig havde Klean end anden position end min faglighed: Bureauet er digitale entreprenører, der favner bredt med strategi, analyse og implementering – jeg ved noget om sociale medier og digitale strategier – og om hvordan man bruger social teknologi til forretningsudvikling,” siger Andreas Johannsen om sit farvel.

For nylig ansatte Klean Kopenhagen den tidligere web distribution manager hos TV 2, Thomas Bentsen, og han fik fra begyndelsen  ansvaret for salg og relationer i den københavnske del af bureauet. 

Klean har kontorer i både Aarhus og København, med hver sin partnerkreds. I København er der tre partnere, og det ændres der ikke umiddelbart på efter Andreas Johannsens farvel. Der er heller ingen nærliggende planer om at erstatte ham som medarbejder.

Lis Witte, der er adm. direktør og partner i Klean Kopenhagen, siger:

”Vi er en netværksvirksomhed, og vi arbejder med de bedste inden for vores felt – derfor vil man også fremover se Andreas være med i Klean-projekter. Nu gør han det bare solo frem for at være under Klean-hatten.”

Andreas Johannsen har fået – og takket ja til – et tilbud om at sidde på en freelance-plads hos Kontrapunkt.