Partner udtræder af Spring Family

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Petter Pablo Sommerfelt-Venegas sælger sine andele i Spring Family, herunder Zupa, og stopper på bureauet.

Efter otte år som partner i Zupa, hvoraf de seneste fire har været efter en fusion, der blev til  bureaugruppen Spring Family, har Petter Pablo Sommerfelt-Venegas, solgt sine andele i bureauet til de øvrige partnere og stopper på bureauet.

“Det er tid til nyt, som jeg glæder mig til. Det har været under overvejelse i et stykke tid, noget, der har rumsteret i længere tid og for mig er timingen rigtig lige nu. Efter mange spændende år i Zupa er selskabet et godt sted, og efter fire år ønsker jeg nu Zupa og Spring Family al held og lykke fremadrettet.”

Petter Pablo Sommerfelt-Venegas fortæller til Bureaubiz, at han endnu ikke har nogle planer om, hvad han skal lave, men at han gerne vil fokusere på at arbejde med kreative løsninger til kunder.

“Jeg har lovet mig selv ikke at tage nogle beslutninger om fremtiden de nærmeste måneder. Men jeg vil rigtig gerne arbejde med det gode strategiske og kreative consultancy samt udvikling af hele kreative virksomheder. Stadig ud fra troen om, at følelser og mekanik kan skabe ikke kun fantastiske og meningsgivende fortællinger men også engagerende løsninger for det moderne menneske. Alt sammen ud fra kundens reelle udfordringer. I hvilken form det så bedst udleves, står åbent men noget jeg glæder mig til at finde ud af.”

Fra bestyrelsesformand i Spring Family Albert Funder lyder det:

“Vi har været glade for Petters indsats i selskabet. Petter har været en væsentlig del af Zupa og har spillet en kæmpe rolle i at sikre en god fusion på tværs. Det gør selvfølgeligt altid tingene lidt mere besværlige, når en partner udtræder, men vi forventer fortsat en markant vækst over de kommende år for alle vores selskaber. Og det er da også derfor, at selskabet og de øvrige partnere har sagt ja til at købe Petters anparter.”

Samtidig med sin udtræden af Spring Family, har Petter Pablo Sommerfelt-Venegas måttet udtræde af Kreativitet & Kommunikation, hvor han har været medlem af bestyrelsen siden 2018. Petter Pablo Sommerfelt-Venegas, der også er medlem af Danish Digital Award-juryen, har tidligere gennem en længere årrække været en del af ledelsen i Adtomic Communications.

Parterne ønsker ikke at kommenterer på prisen for anparterne.

De partnere, der har købt Petter Pablo Sommerfelt-Venegas’ anparter, er Peer Brandholt, Lars Bo Hansen, Mads Mikkelsen, Michael Paterson, Jesper Hjortshøj, Albert Funder, Mogens Kristensen, Peter Enevoldsen og Morten Eskildsen.

Spring Family ejer udover Zupa også Spring Production og ZupaZite.