Partners i spil som nyt bureau til de konservative

Peter Engholm
25@mail.dk

Det Konservative Folkeparti står foran at skulle vælge nyt bureau. Sonderingen er i fuld gang, og rygter udpeger en favorit: Wibroe Duckert & Partners.

I november opsagde Det Konservative Folkeparti sin aftale med Integral, som siden kvitterede med en stævning – og en retssag venter forude.

Mens denne sag har fået stor medie-opmærksomhed, så ligger der med opsigelsen en mindre belyst, men bestemt ikke mindre presserende opgave for de konservative; at finde en ny bureau-partner frem til – og også gerne efter – folketingsvalget senere på året.

Og her kan der være et opsigtsvækkende valg på vej. Ifølge Bureaubiz’ oplysninger står Wibroe, Duckert & Partners som favorit til at overtage budgettet – med den tilføjelse, at det specifikt er Henrik Juul, der kommer til at være i front på opgaven.

Det er dog ikke noget, partiets kommunikationschef, Benny Damsgaard, kan bekræfte. Han siger, at der i øjeblikket er sonderinger i gang med henblik på at finde et nyt bureau – og mere er der ikke at sige på nuværende tidspunkt.

Wibroe, Duckert & Partners er ikke et parti, der normalt forbindes med politisk markedsføring. Senest har bureauet markeret sig med den store kampagne for Swipp samt den nye kampagne for Nykredit.

Bureauets adm. direktør, Jan Duckert, har dog relationer ind til det borgerlige politiske miljø – dog den mere liberale del. Han er bestyrelsesmedlem i den borgerlig-liberale tænketank Cepos.

Det fremgår af sagen om Integrals stævning, at konservative har betalt 2,5 mio. kr. i løbet af det to år gamle samarbejde. Integral mener så at have knap 1,8 mio. til gode.