Paven med i global kampagne

Emil Malte Simonsen
emil.s@bureaubiz.dk

“Vaccination er en kærlighedshandling,” lyder det fra pave Frans i en ny reklamekampagne. Sammen med seks kardinaler og ærkebiskopper fra Nord-, Syd- og Centralamerika vil paven inspirere særligt flere amerikanere til at modtage vacciner mod coronavirus.

I en reklamekampagne lyder det fra pave Frans, at det er en kærlighedshandling at få en vaccination mod coronavirus. Håbet er, at den religiøse leder kan påvirke vaccineskeptikere overalt i verden om, at det er sikkert at få vaccinen. Det skriver PR Newswire.

“Det er kærlighed til sig selv, kærlighed til familie og venner, og det er kærlighed til alle mennesker. Kærlighed er også social og politisk,” siger paven i kampagnen, der kører på YouTube. 

Reklamen er en såkaldt PSA – public service announcement – der har nonprofit-organisationen Ad Council og den amerikanske tværpolitiske alliance COVID Collaborative som afsendere. 

Paven slutter sig til en lang række af talspersoner, der ligesom ham har tilskyndet særligt amerikanske borgere til at få en coronavaccine. Det sker som del af kampagnen ‘It’s up to you’.

Tidligere har bl.a. tidl. amerikanske præsidenter som Barack Obama, George W. Bush og Jimmy Carter optrådt som talspersoner i kampagnen. Også atleter, musikere og religiøse ledere har medvirket i oplysningskampagnen.